Гідрофобізація бетону

Дуже часто виникає потреба в гідроізоляції всіляких матеріалів і виробів. У будівництві потреба в тому, щоб зробити споруду або якусь бетонну частину її водостійкою, теж виникає дуже часто. Технології гідрофобізації бетону припускають підмішування спеціальних засобів в ще рідку бетонну суміш або ж обробку вже готового об'єкта. І та, і інша методика досить ефективні, якщо використовувати в процесі дійсно якісні спецзасоби. Просочення і добавки в бетон хорошої якості можуть зробити бетонні споруди абсолютно непідвладними руйнівному впливу води.

Гідрофобізація бетонуГідрофобізація бетону потрібна в тих випадках, коли об'єкт піддається постійному (регулярному) впливу вологи. Це може бути споруда, занурена в рідину, розташована поблизу джерел рідини, розташована в місці з підвищеною концентрацією вологи в повітрі. У всіх цих випадках захистити об'єкт від руйнування допоможе гідрофобізація бетону. Технологія ця дозволяє зараз отримувати споруди і вироби з бетону з високими показниками зносостійкості, з дуже тривалим терміном служби. Раніше про таку міцність і довговічність виробів з бетону люди могли тільки мріяти. Гідрофобізація бетону дійсно є відмінним виходом з багатьох проблемних ситуацій. Завдяки гідрофобізації сьогодні вирішується безліч будівельних і виробничих завдань.

Гідрофобізація бетону з використанням спецзасобів нашого виробництва буде одночасно і ефективною, і доступною за вартістю.

Наші просочення з властивістю гідрофобізації бетону пройшли перевірку практикою, неодноразово показали себе з найкращого боку, затребувані не тільки в Україні, але і в деяких інших країнах.