Гідроізоляція під бетонну стяжку

Бетонна стяжка може зберігати свої експлуатаційні властивості дуже довго, а може зіпсуватися і навіть зруйнуватися за дуже короткий час. Залежить довговічність стяжки від безлічі обставин, зокрема від якості самого бетону. Також на зносостійкість стяжки впливає дуже сильно правильність або неправильність її формування. Бетонна підлога, залита з серйозними порушеннями, навряд чи буде служити довго.

Гідроізоляція під бетонну стяжкуОднією із запорук довговічності можна вважати гідроізоляцію під бетонну стяжку. Гідроізоляцію підлоги можна проводити різними способами, використовуючи для цієї мети найрізноманітніші матеріали і засоби. Популярністю користуються спеціальні плівки, водостійка штукатурна суміш і рідкі речовини на основі бітуму, гуми, синтетичної смоли. Рідкі бітумо-полімерні суміші на практиці показали себе відмінно. З їх допомогою виходить ефективна гідроізоляція під бетонну стяжку. Звичайно, і на цьому етапі слід дотримуватися важливих правил, інакше ні гідроізоляція, ні сама стяжка не зможуть довго виконувати свої функції. Перед тим як приступити до нанесення рідкої гідроізоляції під бетонну стяжку поверхню необхідно вирівняти, очистити від бруду і навіть від пилу. Це допоможе водовідштовхувальному засобу розподілитися по поверхні рівним і тонким шаром. Тоді гідроізоляція під бетонну стяжку буде добре працювати.

Гідроізоляція під бетонну стяжку із застосуванням спеціальних засобів, розроблених підприємством «Композит», завжди ефективна.

Наші суміші для гідроізоляції під бетонну стяжку прості в застосуванні, підходять для покупців без досвіду роботи з подібними матеріалами. Якістю сумішей також залишиться задоволений навіть самий вимогливий покупець.