Гідроізоляція під бетонну підлогу

Гідроізоляція під бетонну підлогуБетон за своєю природою не відрізняється високою водовідштовхувальною здатністю. Під впливом вологи матеріал цей має властивість поступово руйнуватися. Тому бетонні підлоги останнім часом часто піддають обробці засобами, що підвищують водостійкість. Завдяки таким засобам, волога не може проникнути всередину стяжки, а значить, не здатна пошкодити і зруйнувати її структуру. Проте, технології сучасні не стоять на одному місці, а постійно удосконалюються. Сьогодні дуже популярна не тільки обробка бетону зверху, але також гідроізоляція під бетонну підлогу. Виявляється, руйнівний вплив вологи відбувається не тільки зверху, але і знизу. Конденсат, що скупчується під стяжкою, теж діє дуже згубно. Дуже важливо захистити стяжку з усіх боків, звідки може прийти небезпека. Щоб зміцнити стяжку і продовжити значно її термін служби, необхідно ще до початку заливки провести гідроізоляцію під бетонну підлогу, а після заливки і застигання обробити стяжку ще й зверху.

Що цікаво, гідроізоляція під бетонну підлогу допомагає захистити від негативної дії вологи не тільки саму стяжку в кімнаті, але і кімнату поверхом нижче. Гідроізоляція під бетонну підлогу буде дуже до речі в ванних кімнатах, на кухнях і в інших приміщеннях, де є велика ймовірність затоплення. Водонепроникна стяжка зупинить воду в кімнаті і не дасть їй просочитися нижче. Тобто, гідроізоляція під бетонну підлогу допомагає не тільки зробити підлогове покриття водостійким, більш міцним і зносостійким. Вона також є надійним засобом, який не дозволить вам затопити сусідів знизу.

Гідроізоляція під бетонну підлогу буде максимально ефективною, якщо використовувати спеціальні засоби, створені нашим підприємством «Композит».