Зміцнення бетонних підлог

Зміцнення бетонних підлогЗміцнення бетонних підлог може допомогти у вирішенні багатьох завдань. Підлогове покриття такого плану можна побачити в цехах підприємств, у приміщеннях гаражного типу, в крупних супермаркетах з великим потоком відвідувачів. Звичайно ж, це не весь перелік приміщень, де бетонна підлога буде до речі. Але звичайний бетон навряд чи зможе витримати великі навантаження. Щоб підлога служила довго, не тріскалася, не кришилася, не пилилася, не руйнувалася під впливом вологи, хімічно активних речовин, фізичного впливу людських ніг і коліс техніки, її потрібно правильно зміцнити. Для зміцнення бетонних підлог використовують спеціально розроблені засоби. Ці засоби за рахунок своєї рідкої структури здатні проникати в пори, заповнювати наявні в застиглому бетоні порожнечі. В результаті звичайний бетон перетворюється на такий собі «полімеробетон», що володіє вже зовсім іншими властивостями, зокрема вологостійкістю, поліпшеною зносостійкістю. Зміцнення бетонних підлог застосовується тоді, коли стяжка з яких-небудь причин не задовольняє всім необхідним характеристикам. Обробка бетону спеціальними речовинами у багатьох випадках буде єдино вірним рішенням. До того ж, процедура зміцнення бетонних підлог досить проста, не передбачає складних маніпуляцій. Зміцнити стяжку таким чином набагато простіше, ніж заново перезалити підлогу.

Зміцнення бетонних підлог досі здається Вам чимось фантастичним? Насправді поліпшити характеристики стяжки простіше простого. Здійснити це швидко і ефективно допоможуть наші спеціальні засоби.


Ціна засобу для зміцнення бетонної підлоги буде варіюватися, залежно від його характеристик. Є засоби для просочення лише верхнього шару, а є засоби глибокого проникнення. Склад і властивості засобів різні, тому різна і їх вартість. Дізнатися ціни та отримати відповіді на запитання можна по телефону. Для зв'язку номери вказані в розділі «Контакти».